2025 11. kitabı
Bitti… ilk kitabı alışımı ilk sayfadan beni ağlatmasını nasıl unutabilirim ki? Bir kitabın beni ağlatması için bağlaması gerekmediğini o zaman anlamıştım. Ama aradan geçen o üç kitabı bende fark edememişim. Hani büyüklerimiz der ya elimde büyüdün diye. Elimde büyüyen kızlarımın oğullarımın, kızları oğulları olunca bir sarsılmadım değil. Ama beni en burukça gülümseten şey ise bu kitabın bitip gökçen evreninin bitmemiş oluşu gülümseyin, bülbül kapanı 2 yakında çıkacak ve 3,4 de yolda… spoiler geliyor: Gökçenim ile murathan’ımın oğlu Yusuf Ali’nin Timur ile Ahu’nun kızına aşık olması peki?? (Yani ben öyle yorumladım) ya da Aslıhan’ın da bir hikayesinin olması. Kadın bir Karakurt’un hikayesini olacak olması… Metenin büyümesi, Aybüke’nin anne olması ya içim gitti yaaa içimmmm sana her şey için o kadar müteşekkirim ki Lore’m o zaman bu güzel karakterlere de kalbimde en güzel köşelerden birine koyduğuma göre… Sonsuza Kadar Mutlu Yaşadılar diyelim ve Gökçen Kız masalında Gökçen kızın kalbinin aslında hep en büyük olan olduğunu hatırlayalım… Loresima Gökçen Gökçen 2 Gökçen 3 Gökçen 4
Gökçen 4Loresima · Ephesus Yayınları · 20253,106 okunma