2025 3. kitabı
9/10 Agatha christie kalemini çok beğendiğim bir yazar büyük beklentilerle başlamıştım ama şuan kitabı bitirip soluğu burda aldım yazmak için sabırsızlanıyorum. Bu nasıl büyüleyici bir kurgudur nasıl olay örgüsüdür. Aklımın ucundan geçmemişti katilin ups katillerin kimlikleri. Spoiler içerir arkadaşlar burdan sonrası haberiniz olsun Bir tren düşünün her kompartmanı dolu ki mevsimin o vakti çok da dolu olmaması gereken bir zaman. Ve kimse kimseyi tanımıyor kendi halinde seyahat ederlerken çat biri öldürülüyor iş önce onun kimliğini bulmakta. Karakterimiz çocuk kaçırıp fidye isteyen ve onları öldüren bir kalleş. Onu kimin öldürdüğünü bulmak hercule poirot doktor ve bauca kalıyor herkesi sorgulamak kişiler arasında bağlantıları bulmakta delillerin yanıltıcı olduğunu keşfetmekte satırları okurken sürekli vay canına dedim. Daha fazla anlatmak yersiz olur kesinlikle okuyun hatta mümkünse tiyatrosuna gidin ben biletimi aldım ve gitmeyi düşünüyorum bir de sahnede izlemenin keyfini tatmak isterim. Keyifli okumalar canolar
Doğu Ekspresinde CinayetAgatha Christie · Altın Kitaplar · 201936,1bin okunma