🅜🅤🅒🅘🅩🅔
Ayşe Ulaş hanımefendi 'nin "Mucize" kitabı, derin ve etkileyici bir duygusal derinliğe sahip şiirleriyle okuyucularının kalplerine dokunmayı başarıyor. Kitap, ölüm, aşk ve vatan sevgisi gibi evrensel temaları ustaca işleyerek, okuyucuya hem duygusal hem de düşünsel bir yolculuk sunuyor.
Ölüm teması, hayatın kaçınılmaz bir gerçeği olarak karşımıza çıkarken, bu süreçle yüzleşmemizi sağlıyor . Okuyucular, şiirlerde ölümün getirdiği hüzün ve kayıplarla birlikte yaşamın değerini bir kez daha anlıyor . Ölüm temasının yakın zamanda yaşadığımız deprem ile birlikte ele alınması yüreklere dokunuyor.
Aşk ise, şairimizin kaleminde en derin ve karmaşık yönleriyle ele alınıyor. Şiirler, aşkın getirdiği sevinçleri, acıları ve tutku dolu anları içten bir şekilde yansıtıyor. Okuyucular, bu şiirlerde aşkın hem yücelten hem de yıpratan yanlarını hissediyor. Anlatım dilindeki zarafet ve sadelik , aşkın soyut duygularını somut bir şekilde ifade ederken, okuyucunun duygusal dünyasında derin izler bırakıyor.
Vatan sevgisi teması ise, yurtseverlik duygularını yücelten mısralarıyla kendini gösteriyor. Bu mısralar, topraklara olan bağlılığın ve vatan aşkının önemini vurgularken, okuyucuda güçlü bir aidiyet hissi uyandırıyor. Vatan sevgisini sadece bir duygu olarak değil, aynı zamanda bir sorumluluk olarak da ele alıyor. Bu bağlamda okuyucular kendi kimlikleri ve kökleri üzerine düşünmeye teşvik ediliyor.
Ama sonuçta hangi duyguyu yaşıyorsak yaşayalım hayatımızda mucizeler her zaman var oldu ve olacak .Şimdi mucizelere inanma vakti diyor . Reelse kitabımızdan ufak bir parça bıraktım sizler için . Şiirle ,kitapla kalın canlar ...