···Okunma: 11 Haziran 2024 00:00 "KENDİ SİHRİNİ BULMA DEFTERİ"
"Bilinmeyenin derinliklerine doğru ilerle
Kendi sihrini bulmak için adımını at.
Gizemli düşlerin yollarını keşfet,
İçinde ki potansiyelin ışığını yak."
Kitap, okuyucuları içsel bir yolculuğa çıkararak kendi potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir kişisel gelişim kitabıdır.
Bireylerin kendilerini daha yakından tanımaları ve potansiyellerini ortaya çıkarmaları hedeflenmektedir. Okuyucuların kendi içlerindeki "sihri" bulmalarına, yani özgün yeteneklerini, tutkularını ve potansiyellerini keşfetmelerine rehberlik edip okuyucuları içsel güçlerinin izini sürmeye ve kendilerine inanmaya teşvik eder. Olumlamalar, vizyonlar, farkındalık egzersizleri, çalışmalar ve meditasyonlar ve daha fazlası yer alıyor bu defterde. Her bölümde okuyucunun kendisini ifade etmesi, pratikler yapması için boş alanlar bırakılmış. Kendi büyülü dünyanı yaratman için bir portal olarak tanımlanmış.
Defter; olarak adlandırılması, okuyucuların aktif olarak katılımını gerektiren bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. İçimizdeki büyük gücü farkedince kendimizle barışınca o gücün yarattığı sihir de bir değneğe bile ihtiyaç duymadan parmaklarımızın ucuna yerleşiyor âdeta.
Yazar, bize ilk sayfadan 'Büyülü Ruh' diye sesleniyor. Ruhumuza iyi gelecek olumlamalar ve farkındalık egzersizleri ile bizi bir keşfe davet ediyor bir cok ritüele yönlendiriyor. Bu süreçte sihri hisset büyüyü keşfet diyor. İçimizdeki sihri keşfetmeye ve kendi özgürlüğümüzün sihirli dansına katılmaya davet ediyor. Defterin her sayfası kendimize içsel keşif gibi hazırlanmış. İç dünyamızın derinliklerine uyanmak için bekleyen büyülü güçlerin izini sürmeye çağırıyor. Bu defterin her sayfası sihirli varlığımızı yansıtmanın bir yolu.Bu defterin her sayfasında içsel keşiflerin izini sürmek için sihirli anahtarlar var. Meditasyon, rüya yakalama, yaratıcılığı keşfetme, kendini şımartma, hayaller ve hedefler belirleme, terapi, kendine teşekkür etme ve iç sese kulak verme gibi konularda rehberlik sunmakta.
Kitapla Kalın.