2025 18. kitabı
Okunma: 04 Mart 2025 00:00
İlkin Aydın , 30 yaşında kırmızı mini eteği ve topuklu pabuçlarıyla ekonomi haberleri yapan bir gazeteci. Haberden habere koşarken 71 gün boyunca gazetelere haber olacağını nerden bilebilirdi ki. Son haberini yetiştirmeye çalışırken bir minibüsün çarpması sonucu hayatı tamamen değişti. Yeni Yüzyıl gazetesi bütün yoğun bakım süresince doktorlardan aldıkları vizite notlarını gün gün okuyucularına duyurmuştur. Kitabın ilk bölümü bu gazete yazılarından oluşuyor. İkinci bölüm ise İlkin’i tanıyan herkesin hastane akın etmesinden hemen sonra başlıyor. Hastanede bu kadar kalabalığı kaldıramayacağını anlayan arkadaşları nöbetleşe durmaya karar veriyorlar. Böylece Ağır yoğun bakım sürecinde arkadaşlarının İlkin’in başında beklerken kaleme aldıkları hatıra yazılarından oluşmaktadır. Bu bölümde bekleyenlerin duygu ve düşüncelerini okurken aslında hiçbirinin İlkin için gelmediğini anlıyorsunuz. Herkes kendi vicdanını rahatlama derdinde. O gün oraya gelip 'huzur' satın alıp dışarıdaki hayatına gönül rahatlığıyla devam edebilmek asıl amaç. Aklıma şu soru takıldı; gerçek sevinçleri paylaştığımız kişiler mi yoksa gerçek üzüntünü paylaştığımız kişiler mi asıl dostlarımız? Üçüncü ve son bölüm ise İlkin Aydın'ın yoğun bakımdan sonraki yaklaşık 2 yıllık güncelerinden oluşuyor. Yatırım tavsiyesi olabilir.
Ağır Gece Nöbetleriİlkin Aydın · Güncel Yayıncılık · 19983 okunma
Makul olan belki de her ikisinde de yanında olmaya gönüllü olanlar. 😊
YT
Gökşen Bozkoyunlu o zaman 8-9 şiddetinde depreme hazırlıklı olsun herkes😎 ayakta kalan bizimledir 😊
"DOST(doost)" Avestan kökenli Farsça bir kelimedir. Düşman kelimesinin önünde "yapışmak" ve "birleşmek" anlamına gelir. İKİSİ RUH ve KALP bakımından BİRBİRİNE BAĞLI OLDUĞUNDAN her biri DİĞERİNİN DOSTUDUR. İYİ DÜŞÜNEN ve İYİ İSTEYEN. . Aslında gerçek bir dostluğun miyar ve ölçüsü onlarla paylaştığımız şeyler değildir.Onlarla ne paylaştığımızın pek bir önemi yok. Gerçek dost, hiç bir durumda sizi hiçbir şekilde yargılamayan, konuşmadan bile varlığı kalbinizi sakinleştiren, her zaman ruhunuza ve kalbinize ilk günkü gibi sarılan, sizi olduğunuz gibi seven ve kabul eden kişidir...
😉
Aynı soruyu yıllar evvel sormuştum kendime. Sevincimde yanımda olan kıymetli, hüzünde olanlar kısmen mecbur hissettiği için var, deyip çıktım işin içinden. Düşünüyorum da hâlâ aynı fikirdeyim 😊👍🏽
YT
Ben hala karar veremedim buna 🙄 sosyal algıda da hep kötü günde yanında olan iyidir diye bir algı var ya onu kıramadım sanırım 🤔