2025 7. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2025 00:00
Kırgın Fısıltılar ~ Neva Altaj “Senden… hoşlanıyorum, Mikhail. Her… bir… parçandan.” Bianca bir balerin ve yaşadığı sakatlıktan dolayı bırakıyor. Son gösterisini yaptığı gün babası konuşmak için çağırıyor. Ruslarla bir anlaşma yaptığını ve evlenmesi gerektiğini söylüyor. Bianca kabul etmiyor ama babası onu küçük kız kardeşi ile tehtit ettiğinde kabul etmekten başka çaresi kalmıyor… Michail, Roman’ın evine toplantıya gidiyor ve Roman İtalyanlarla bir anlaşma yaptığını ve bir düğün yapılacağını söylüyor ve damadın kim olmak istediğini soruyor. Mikhail kızın fotoğrafını görünce uzaktan gizlice sevdiği hiç bir gösterisini kaçırmadığı balerin olduğunu fark ediyor ve kabul ediyor… Bianca Michail’i düğünde görüyor ve onun beklediği gibi biri olmadığını fark ediyor, ondan etkileniyor. Eve gidince tatlı küçük bir kız görünce Mikhail’in çocuğu olduğunu fark ediyor… Selamlar Ben bu seriyi çok sevmeye başladım. Öyle güzel akıp gidiyor ki anlamıyorsunuz bile. Ama çok kısa yetmiyor bana tadı damağımda kalıyor. Ama yine de bu hali bile çok güzel. Bianca gerçekten gün ışığı tarzında bir kadın. Ona bayıldım. En başından beri Mikhail’den etkilenmesi ve ona adım atması o kadar güzeldiki Bir de Mikhail’in kızı Lena’ya davranışları gerçekten çok tatlıydı Mikhail… Gerçekten beklediğimden çok daha iyi biriydi. Bianca’yı sahiplenişine eridim bittim. Aralarındaki çekim o kadar iyiydiki. Mikhail’in kızına olan davranışlarını okurken sırıtmaktan çenem ağrıdı.. o kadar güzel bir baba kii. Keşke daha uzun olsaydı onları daha fazla okumak isterdim. Elime aldım ve okurken dalıp gittim resmen çok akıcıydı. +18 olduğunu söyleyerek mafya kitaplarını seviyorsunuz bu seriye net bir şans verin derim. Bu kitapta Sergei’i aşırı merak ettim manyak bir karakter bir sonraki kitap onun kitabıymış okumak için çok heyecanlıyım. 9/10
İnceleme
Kırgın FısıltılarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20232,264 okunma