2025 80. kitabı
Okunma: 09 Mart 2025 19:30
Canım yazarımdan muhteşem bir kitap daha.Yazarın okuyup da sevmediğim kitabı gerçekten olmadı.Dram türünde bence ciddi başarılı.Türkiyede umarım daha çok kitabı çevrilir.Türü sevenler bayılacaktır.(Ben buram buram Kristin Hannah vibe de alıyorım söyliyim.) Bu sefer ki hikayemiz 17 yaşında Ella ve 18 yaşında Max’in hikayesi.Küçükken arkadaş olan bu ikili yıllar sonra tekrar bir araya gelir.İkisinin de hayatında trajediler yaşanmıştır.Ella’nın abisi iki kişinin cinayetinden suçlanmakta,Max’in ise babası ağır bir yaralanma sonrası alkolizm ile boğuşmaktadır.İki yaralı genç güçlü durmaya ve birbirlerine tutunmaya çalışır. Yazarın kitaplarının hemen hemen hepsi slow born tarzı.Kural burada da bozulmamış.Ve yine her kitapta olduğu gibi sonlara doğru bir kırılma da yaşıyoruz. Uzun olmasına rağmen sıkmayan ince ince işlenmiş bu kitabı tavsiye ediyorum.Ama hala favorim Still Beating ve Wrong heart.Nextt!!! Puanım 9/10
#çevirigiller
Catch the SunJennifer Hartmann · Bloom Books · 20246 okunma
Kalp Attığı Sürece kitabını çok sevmiştim. Umarım bütün kitapları bizde de çıkar.
Smy
Umarım çünkü gerçekten kitapları çok güzel 😍