Zincirleme büyük bir trafik kazası atlattınız ve bu büyük kazada bir siz sağ kurtuldunuz . Bu durumda yaşadığınıza şükür edip , sevinir misiniz yoksa niye ölmedim diye kendinizi mi sorgularınız?
#sarı eserinde bir gümrük memuru olan ve bu büyük kazada sadece kendisi sağ çıkmış birisi . Hastahane odasında gözlerini açıyor. Ne , nasıl diye sorgulayıp olayları düşünüyor. Lakin ölmediği için kendini sorgulamayı tercih ediyor. Birçok insan yaşadığı için mutlu olur lakin o sevinecek bir amacın hayatında olmadığını hissediyor.
Geçirdiği tedavi sonucu evine gelip monoton hayatına devam ederken artık o yaşadığı kaza ile hayatını sorgulamaya başlıyor ki neden yaşarız , kim için yaşarız. Sevgi neydi ? Hiçlik .... Evet hiçlik olacak kadar kendisi ile mücadele veriyor. Hiç olmak için türlü türlü yerlerde , olaylar arasında buluyor kendini lakin hep gözünü aynı odada açıyor. Birşeyler ters gidiyor. İstediğini bulamıyor neden mi ? Çünkü geçmişin izi onun her daim üzerinde . Peki karakterimizin geçmişi nasıldı da kendini hiçliğe terk ediyor ? İşte bu eserde sizleri olay kurgusu değil sizi hayatın gerçekleri, birazda etkileri karşılıyor.
Okudukça kendinizi düşünüp , aklınıza birçok sorular ile doldurup sonra da sorgulamaya başlıyorsunuz kendinizi . Peki neden #sarı onunda bir gizemi var ki eseri okuyunca öğreneceksiniz.
Kendine yer yer kızdığı noktaların hakkı varken bazen de çocukluk döneminde yaşanılan eksik duygular bizleri nasıl etkiliyor bize #sarı eseri çok güzel ifade ediyor.
Hayat bir yolculuk bu yolculukta herkes kendi kaptanı . Yaralar alsa da yaralasa da kendi hiçliği ile mücadele vermek zorunda . Kimi başarılı kimi kaybolup gidiyor ...
Dersim Özel Hocam bize hiçlik girdabından cikabilmemiz için bu eseri bizlere taktim etmiş . 140 sayfalık bu kurgusal olarak verdiği mesajları dolu dolu olan eseri okumanızı tavsiye ederim.
Hiç olmadan hiçliğe kapılmadan okuyun ...