2025 39. kitabı
Okunma: 12 Mart 2025 02:08
"Mucizeler sen inandıkça var. " Bazı kitaplar tam vaktinde gelir ve sizi sarıp sarmalar . Aşkın Dili Yoktur kitabı da benim içerisinde kaybolduğum , gerçeklerimle yüzleştiğim hem yüreğimi acıtan hem de umudun her daim var olduğunu hatırlatan ve inandıkça her günün mucizelerle dolu olduğunu anlamamı sağlayan bir kitap oldu. Aşkın Dili Yoktur ; öyle güzel bir aşkı anlatırken bir taraftan da günümüz de kadın olmanın ne kadar zor olduğunu pek çok kadın hikâyesini kurgulayarak sunmuş okuruna . Rüya ; küçük yaşta annesi ve babasının ayrılığı sonucunda zor , mücadele dolu günler yaşamış , babasının onları bırakıp gitmesinden dolayı yaşadığı travma neredeyse bütün hayatını etkilemiş . Tüm bunlara rağmen Rüya hayallerini gerçekleştirmekten asla vazgeçmemiş , zorlukları aşmanın , düştüğünde kalkmanın yolunu bulmuş ve daha da güçlü bir şekilde yaşama , sevdiklerine sarılmış . Başarılı bir avukat, mücadeleci , güçlü bir kadın Rüya. Haksızlığa uğrayan her insanın yanında olmuş ,haklarını savunmuş . Özellikle de kadınların . Babasının terk ettiği o küçük kız aslında kalbindeki yarayı saklamış herkesten ve aşka kapılarını kapatmış , tek aşkı işi olmuş ta ki kafasını dinlemek için gittiği Bozcaada'da konuşmamaya yemin etmiş Deniz ile karşılaşana kadar . Bu suskun adam Rüya'nın kalbinin kapılarını suskunluğu ile açabilecek miydi ? Sevginin iyileştiremediği insanın olmadığına inanan Rüya , Deniz'in zorlu yollarını yürüyüp, içinde hapsolduğu karanlığı aydınlatabilecek miydi sevgisiyle .... Benim için çokça keyifli bir okuma oldu Gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim kitaplardan biri Aşkın Dili Yoktur Sevgiyle ve dostça kalın
Roman-Edebiyat
Aşkın Dili YokturHilal Polat · Sokak Kitapları Yayınları · 20259 okunma