Merhaba
Bugün sizlere hayatın içinden kısa ama etkileyici bir kitap ile tanıştırmak istiyorum.Bu kitap ile birlikte, insan ruhuna ve düşüncelerine derinlemesine iniyorsunuz. Sorgulayan sorgulatan bu hikaye ile birlikte görünenlerin arkasındaki görünmeyenlere de şahit oluyoruz.
BEŞ SES BİR SIR
Ali, Aysel, Bahar, Ece ve Ada birbirine bağlı hayatlar...
Kitap sizi içerisine öyle bir alıyor ki bir karakter ile birlikte sizde hikayeyi yaşıyorsunuz. Kitabı okudukça hayatlarını öğrendikçe kızıp, yargılayacağımız, dışlayacağımız insanların da haklı oluşlarına, onlarında hayat karşısında çırpınışlarına tanık oluyoruz.
Ali, Aysel, Bahar, Ece ve Ada 'dan dinliyoruz tüm bu yaşananları. Her kişinin hayatını ayrı ayrı okumak insanı daha bir sarsıyor daha bir etkiliyor.Olaylara tek taraflı bakmamamız gerektiğini anlıyorsunuz çünkü bir karakterin hayatını okurken ona hak veriyorsunuz ama onun hikâyesini başka bir ağızdan duyduğunuzda ona hak vermiyorsunuz. Ama gerçek şu ki haklı olmak, gerçeği değiştirmiyor. Çünkü gerçek, onu kimden dinlediğinize bağlı olarak değişiyor.
Değerli yazarımız Aslı Kaya hanım psikoloji alanındaki bilgisini karakterler ile o kadar güzel kurgulanmış ki bayıldım. Karakterlerin iç dünyaları başarılı bir sekilde aktarılmış, geçmişleri, aile bağları ve birbirlerine karşı olan hisleri, düşünceleri kitabı okudukça daha da derinleşiyor.
Etkileyici konusu ve akıcı dili ile sizi etkisi altına alan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.
Kitapla ve Sevgiyle Kalın
@drasliaktumen
@destekyayinlari
Ezgi ÖzcanİLKNUR
#bessesbirsır #tavsiyekitap #kitaptavsiyesi #kitaponerisi #mertveduruileokumazamani #mertvedurudantavsiye #mertvedurununannesininkitaplari
Beş Ses Bir SırAslı Aktümen · Destek Yayınları · 2024714 okunma