2025 21. kitabı
#kitapyorumu #seldaileoku #misafiröğrenci "BANA BU İNANILMAZ FIRSATI VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BURADAYKEN AİLENİN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM. MÜKEMMEL BİR MİSAFİR." . Londra'dan, Amerika'ya okumaya gelen değişim öğrencisi Tanya, Natalie ve Mat çiftinin evine yıldırım gibi düştü. Nazik, sevecen, hayat dolu bir kız olan Tanya, evin kızı Paıge'ın radarına çoktan girmişti. Ama bu sevecenlik tamamen bir maskeydi. Altında yatan gerçek ise, o evi cehenneme çevirmeye yetecekti. Ama ya saklanan diğer gerçekler... . BÖYLE MİSAFİR DÜŞMAN BAŞINA... Kitabı hikayemde paylaştığım zaman gelen mesajlar hiç iç açıcı değildi. Kitap hakkında az çok bilgi sahibiydim ta ki okumaya başlayana kadar. Olmaz olsun dediğim bir karakter hatta bir çok karakter ile karşı karşıya kaldım. Bende sinir falan kalmadı. Bir kutu dil altı hapı alsamda yok, bu tansiyonum düşmez. Nasıl bir aile, nasıl bir hayat, nasıl bir geçmiş ve nasıl bir plan şaştım kaldım. İnanın pes dedim. . Kitabın konusu o kadar sürükleyici ki, okurken yaşadığım sinir harbi ve o sonda ne olacak düşüncesi ile kitabı nasıl bitirdiğimi bilemedim. Okumaya başlamam ve kitabı bitirme sürem emin ol çok kısaydı. Karakter analizine girmek istemiyorum zira girersem kime saydıracağımı bilemiyorum o kadar beni manyak ettiler. Kimin haklı kimin haksız olduğunu okuyunca siz karar verin. . O sonda yediğim tokat bana yetti. Can çıkar ama huy çıkmaz dedikleri bu olsa gerek. Kitap beni fazlasıyla şoka soktu. Resmen hipotermi geçirtti. Soğuktan değil yalnız, SİNİRDEN... Siz siz olun, evinize değişim öğrencisi falan almayın. Kimin ne olduğunu bilmiyoruz değil mi? Bilhassa şimdiki zamanda. Aile hayatınızın huzurunu bozmaya değer mi? Şiddetle ve ibretle tavsiye ederim. Şaka yapmıyorum, mutlaka okumanızı istiyorum. Eminim ki okuyan arkadaşlarda şiddetle tavsiye etmişlerdir. . #nellelamarr #tersköşe #psikolojikgerilim #gizem #fyp #kitapaşkı #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #bookstagram #kitapkurdu #bookworm #bookstagrammer #okumakgüzeldir #okumakayrıcalıktır #okumaközgürlüktür #okumayıseviyorum #readers #booker #kendikitaplarım #reklamdeğildir
Psikolojik-Gerilim
Misafir ÖğrenciNelle Lamarr · Juno Kitap · 2024321 okunma