Yine, yine ve yine kitap alışverişiii Aşağıda yazdığım kitaplardan 2 veya 3ünü alacağım. Eğer okuduysanız almamı önerdiğiniz 2 kitabı ve yorumlarınızı yazar mısınız 💐💐 ☆ Kodexİnferno: Kanto IPersona 1: KaranlıkGölgesiz 1DüzenbazSnowglobeTırpan ☆ Henüz satışa açılmadı ama yazayım. İzler kalır 2
1.966 Gösterim
Tırpan çok güzel ikinci kitabı da var snow globe yeni okudum o da güzel bir distopyaydi ama Tırpani mutlaka almalisinnnn
Büşra teşekkür ederiiim
Aglamak istiyorum Persona varrrr! Oncelikle persona benim en sevdigim wattpad kitaplarindan biri, yazari zaten harika birisi. Kalemini cok sevdigim icin inferno'yu da aldim ama daha okumadim, gecen gunde persona 2'yi aldim nisan ayi baslayacagim insallahhh. o yuzden asena'nin kalemine guven, kesinlikle oku. ne yazsa okurum dedigim nadir yazarlardan. Onun disinda tırpan da cok seviliyor, guclu bi kitap onu da alabilirsinnn. Simdiden gule gule okuu🫶🏻🫶🏻
Veilleuse
damla evett o da listemde var ama bunlar kadar yüksekte değill. Umarım personayı da alabiliririim
Düzenbaz kesinlikle al gerisini naparsan yap
Veilleuse
Veronika olurr anca alırım bende zaten
Hiç birini okumadım ama Düzenbaz Oyunbaz'ın devam kitabı mı?
Evet
Veilleuse
O kadar kafam karışık ki...sanırım biraz daha para biriktirip hepsini birden alacağım