2025 27. kitabı
Okunma: 20 Mart 2025 22:44
Kitabı okurken, lisede arkadaşımla kurduğumuz bir hayal aklıma geldi. Küçük ve şirin bir pastane, kafe tarzında bir yer olacaktı. Sonra tabii hayalde kaldı ama kitap-kafe gibi bir yer de çok güzel olurdu. Cait de bir kitapçı açmış, müşterileriyle dostane ilişkiler kurmuş ve artan kira sebebiyle de kapatma ilanı yayınlamıştı. Tabii sonra işler onun açısından olumlu sonuçlandı ama gerçek hayatta bu pek mümkün olmazdı. Yani, çevremizde olan bitenlere karşı duyarsız kalıp kendi kabuğumuza çekiliyoruz çoğunlukla. Ama sorunları sahiplenip sorumluluk üstlensek, bir fark yaratırız aslında. Kitaptaki karakterlerden James'i hiç sevmedim. Zor zamanlarda sorun çıkaran ve sıvışan, işler yoluna girdiğinde geri dönen utanmaz bir erkek kendisi, işin kötüsü, sonunda Cait, onu mu yoksa hep yanında olup ona destek olan olan Seb' mi seçti? Burası biraz muallakta kalmış. Yazarın dili güzelmiş, çeşitli kitaplar üzerine de ayak üstü kısa değerlendirmeler ve bilgiler de var, üstelik bu konunun akışını bozmamış. Okunmaya değer.
Son KitapçıEmma Young · Orenda Yayınevi · 2024160 okunma