·240 syf.··Beğendi
···Okunma: 21 Mart 2025 15:39 Kitabın arkasını okuyayım belki Hollanda siyaseti ile ilgili bilgi alırım dedim kitabın sonunu yazmışlar. Biraz sinir krizi geçirdim. Henüz ellinci sayfadayım yazar kendisini okutursa okuyacağım eğer sıkılmadan okumaya devam edersem güzel bir kitap demektir. İncelemenin güncellemesini yapacağım.
~Güncelleme~
Ben kitabın her detayını bilerek okudum ama siz hiçbir şeyini bilmeden okuyun diye incelemememde konusundan bahsetmeyeceğim. O kadar güzel bir kitaptı ki. Arka kapağında kitabın sonu yazıyor evet bari bu sona nasıl geldiğini okuyayım demek ister insan ama kapağında bu sona nasıl geldiği de yazıyordu. Yani kurguyu bilerek okudum kitabı fakat asla sıkılmadım. 24 saat dolmadan tüm kitabı bitirdim.
Kime Siyah Lale’yi okuyorum desem “Aaaaa o kitap çok güzel çok başka.” dedi. Bir ben çok geç kalmışım bu kitabı okumak için. Çok beğendim. Hasret kalmıştım bir kitabı çokça beğenmeye.