2025 34. kitabı
Okunma: 24 Mart 2025 02:58
Kesinlikle ilk kitaptan daha iyiydi ama çokta iyi değildi. Bilemiyorum kurgu bana göre basit işlenmiş Rina’ın diğer kitaplarda olan aynı döngüye sahipti son 40 sayfaya kadar her şey açıklanır, bir şeyler olur ve boooommm! Mutlu son… Açıkçası bu kitabı birinci kitaptan daha fazla beğenmeme rağmen tatmin etmedi. Reina ve Asher’ın iletişim bozukluğunun düzelmesi için Reina’ın hafıza kaybı yaşamasına gerek var mıydı? Bence yoktu. Gerçi neden iletişimleri bozuktu onu da anlamadım, Reina kendini sahte görüyordu ikiz kardeşinin adını aldığı için ancak Asher neden hiç çabalamadı? Şu kız kardeş Ari’in olayıda fazla absürttü sırf Asher ve Reina’ya eziyet çektirmek için intihar etmesi, ne kadar ruhsal bozukluğa bağlansada, saçmaydı. Jason’ın olayını bile çözemedim. Reina ve Asher ikilisi bana pek fazla geçmedi, en azından Rina’ın diğer kitaplarında okuduğum gibi o aşkı hissedemedim. Asher’ı hâlâ sevmiyorum oğlu Gareth gibi sinsi bir havaya sahip ama Killian’ım öyle değil… Genel açıdan bakarsam, düeti beğenmedim ama ilk kitaba göre bu daha topluydu. Xoxo
All The TruthsRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202268 okunma