Puan vermedi·605 syf.····Okunma: 26 Mart 2025 16:43 Rûm Suresi, 30. Ayet:
"Öyleyse sen yüzünü, dinin doğru olan fıtratına çevir. Allah’ın insanları üzerine koymuş olduğu yaratılış budur. İşte bu, sağlam dinin ta kendisidir. İnsanlar, Allah’ın yaratmasında hiçbir değişiklik yapamazlar. İşte doğru din budur. Fakat insanların çoğu bilmezler."
Ali İmran Suresi, 8. Ayet:
"Ey Rabbimiz! Bizleri doğru yola ilettikten sonra kalplerimizi saptırma. Bize katından rahmet ver. Şüphesiz ki Sen, en çok veren, en yüce olansın."
Nisa Suresi, 119. Ayet:
"Onlara, 'Sizler, ancak Allah’a inanarak fıtrata dönmelisiniz.' dedi."
Bu hatmi şerifi kendi ruhuma okudum. Eğer böyle bir şey varsa onu yaptım. Geçen gün babaannem bana baktı baktı baktı en son dedi ki sana ettiğim bu kadar dua nereye gidiyor bilmiyorum. Babam da dedi ki benimki nereye gidiyorsa oraya gidiyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum. Ben aslında durumumu o kadar kötü görmüyorum. Belki de durumumu görmüyorum. Gerçekten hiç bir beklentim yok hayattan. Sadece diyorum ki bugün de bitti. Elhamdülillah. Allah'ım hepimizin halini biliyor . Başkalarına müracaat edip yorulmuyorum. Dua eden dua bulsun ne diyeyim. Mübarek ramazan hümretine rabbim fıtratıma dönmeyi nasip etsin, kendim için daha iyi bir duam yok. Amin amin amin.