2018 7. kitabı
Harvard Üniversitesi Simge-Bilim Profesörü Robert Langdon, Paris'te iş gezisindeyken, gece yarısı, Louvre'un yaşlı müdürünün ölü bulunduğu haberini alır. Langdon ve yetenekli Fransız kriptoloji uzmanı Sophie Neveu, cesedin etrafındaki izleri takip ederek bu garip esrar perdesini araladıkça, ipuçlarının onları Da Vinci'nin tablosuna götürdüğünü keşfederler. Büyük usta bu sırrı herkesin görebileceği bir yere, ünlü eseri Mona Lisa tablosunun içine gizlemiştir. Bu kitap Dan Brown ile tanışma kitabım.Ve şunu söyleyeyim.Tek kelimeyle MÜ KEM MEL.İlk sayfalardaki gerçek bölümünü okuyunca merakım dahada artmıştı.Kitapta özellikle gizli tarikatlardan bahsedilmesi beni çok etkilemişti.Bu kitabı bitirdikten sonra birçok araştırma yapmıştım,Leonardo Da Vinci'ye olan ilgim başlamıştı.Bu kitap birçok yeni şeylerle karşılaşmanızı sağlıyor.Buram buram emek, araştırma kokuyor. Son olarak Dan Brown'un etkilendiği kitapları araştırmıştım.Kutsal Kan Kutsal Kase kitabı karşıma çıkmıştı.Kitabi okuyanlar anlar.Kitabin basımı yok.Ama sahalarda bulabilirsiniz. Güzel okumalar!
Da Vinci ŞifresiDan Brown · Altın Kitaplar · 200352,8bin okunma