Gönderi

10/10
·536 syf.·
2018 22. kitabı
"Allah Resulü Hazret-i Muhammed efendimizi gerçek bir rüyada elinde bu kitabı tutarken gördüm.Bana "bu" dedi "hikmetlerin özü kitabıdır. Al bunu ve insanlara duyur. Herkes yararlansın."Allah ve elçisinin buyruğuna uymak,emir sahibi olanların emrine itaat etmek gerekir diye düşündüm. Ulu peygamberin bana işaret ettiği gibi ne eksik ne fazla olmaksızın Füsûsul Hikem adlı bu kitabın insanlara açıklanması konusundaki umudumu gerçekleştirdim."
Din
Fususu'l HikemMuhyiddin İbn Arabi · Kabalcı Yayınevi · 20131,329 okunma
·
158 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Güzel sallamışsın bunun arabinin dediginden eminmisin?
Üstad son peygamber hz Muhammed efendimiz ve son kitap kuranı kerimdir geriye yazilan hikaye edilen şeyler hayal mahsülüdür arabinin kitaplarına yahudi eklemeleri olduğunu unutmayalım bu önsözü arabi yazmamıştır.
ALLAH razı olsun
Rukiye
Gönderi Sahibi
Amin cümlemizden. Şunu da eklemeden geçmeyeyim. Hz. Şeyh-i Ekber, Füsus için diyor ki: Bizim vefatımızdan sonra bizim sayfalarımızdan günde sekiz sayfa okuyanı biz bir yerden alır, bir yere getiririz.