Sıradan olaylar içerisinde işlenen sıradışı duygular
2025 4. kitabı
Okunma: 27 Mart 2025 18:09
Kitap sıradan yaşamı olan karakterlerin hayatın bir noktasında bir araya gelmesini işliyor. Eğer dolu dizgin duygular, ağır romantizm vs arıyorsanız bu kitap tam da size göre DEĞİL ;) Herhangi bir gün rastgele tanıştığınız insanlarla yaptığınız sohbetler ya da kendi günlük rutininiz kadar sıradan olaylardan bahsediliyor. Gel gelelim o zaman bu kitabı bu kadar okutan ve çok sevdiren şeyin ne olduğuna… Arkadaşlar karakterler o kadar biz ki, okurken aynı sorunları paylaştığın bir dostunla dertleşmiş gibi hissederek birbirinize sarılıyorsunuz. Özellikle kitapta sürekli olarak vurgulanan şeyin sıradan bir hayat içinde yaşarken bile nasıl tatminkar ve mutlu olunabilir mesajı işlenmesi bana çok iyi geldi. Çünkü herkesin heyecanlı bir hayat yaşamak istediği, her gününün aynı olmasından yakındığı (bende dahil) bu zamanlarda, bize bu mesajı hatırlatması çok değerli bir kazanım oldu benim için. Kitapta bir yerde şöyle bir cümle geçiyor “güzel bir gün yaşamanın güzel bir hayat yaşamak anlamına gelmesi…” Her gün bir önceki günden bir tık bile olsa kendimize bir şeyler katabiliyorsak bununla yetinmeyi öğrenmeliyiz. Kitabı okuduğuma hiç pişman olmadım. Tavsiye de edebilirim. Sıcacık tatlı bir kore dizisi kıvamında okurken huzur bulacağınız türden bir eser olmuş. İyi okumalar Hwang Bo-reum Hyunam-Dong Kitabevi
Hyunam-Dong KitabeviHwang Bo-reum · Athica Yayınları · 202415,1bin okunma