···Okunma: 29 Mart 2025 16:31 «6 Haziran Cuma günü Richmond'da yağmur yağıyordu»
Richmond halkı, önce kurbanlarına tecavüz eden ve sonra onları yatak odalarında boğan bir seri katilin varlığından rahatsızdır. Öldürülen kadınların cesetlerini inceleyen Richmond polis departmanin adli doktoru Kay Scarpetta bu dava ile ilgilenmektedir.
Patricia Cornwell'in okuduğum ilk kitabı ve kesinlikle okumakta geç kaldığımı düşünüyorum uzun zamandır böyle bir suç kitabından keyif almamıştım, kitabın bizde ki basimi 2000 yıllı yani tam tamina 25 yıllık belki de daha uzun sure önce basilmiş bir kitap olmasına ragmen kitap sanki son birkaç yılda yayınlanmış yeni bir kitap gibi kitabin akışına bayıldım.
Bu arada Kay Scarpetta serisinin ilk kitabı olmak ile beraber Patricia Cornwell'in da ilk romanı imiş. Eğer öyle ise oldukça başarılı
Son olarak, Richmond Polis Departmanında Çavuş Pete Marino ile iş birliği yapan Baş Adli Tabip Dr. Kay Scarpetta Bu ikisinin diğer kitaplarda da iş birliği yapacağını düşünüyorum belkide daha fazlasini
#patriciacornwell