Rahatlama Kitabı
2025 11. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2025 00:52
Son günlerde tam olarak ihtiyacım olan şey bu kitabı okumakmış. Rahatlama Kitabı, yoğun ve zor günler geçirirken tam olarak rahatlamayı sağlıyor isminden anlayacağımız üzere. Matt Haig, kendi edindiği deneyimler ve bilgilerinden yola çıkarak tam bir başucu kitabı yazmış. Sadece baştan sona okumak için değil, ihtiyacımız olduğunda da açıp okuyabileceğimiz bir kitap. Okuması çok keyifli ve sıcak öğütler aydınlatıcıydı. Aslında kitapta geçen çoğu düşünce hepimizin bildiği şeyler. Fakat hayatımıza kazandırıp bunlara göre yaşamak tabiki her zaman kolay olmuyor. Genelde insan kendi yaşayıp öğrenince daha iyi ders çıkarabiliyor. Fakat kitabı okuyan herkesin kendine göre rahatlama ihtiyacı vardır ve eminim kendine kattıkları olacaktır. Hayatın karmaşasından biraz durup sakinlemek için birebir bir kitaptı kesinlikle öneriyorum. Matt Haig'in hem kişisel düşünceleri, hem sevdiği alıntılar ve felsefeye dayalı bilgileri ile her telden öneriler içeren bir kitap. Tüm fikirlere katılmak ya da anlamak zorunda değiliz ama kendimizi bulmaya yardımcı olacağını düşünüyorum.
Psikoloji
Rahatlama KitabıMatt Haig · Domingo Yayınevi · 20225,5bin okunma