2025 51. kitabı
Okunma: 30 Mart 2025 21:41
"Issız Ev" Linwood Barclay'ın sürükleyici bir gerilim romanı. Kitap, başarılı bir ceza avukatı olan Jim Cutter'ın komşularının tatile gitmesiyle başlıyor. Ancak komşularının evinde karısı ve oğlu ölü bulunur. Bu olay, Jim'in hayatını altüst eder ve "Ya katil yanlış evi seçtiyse?" paranoyasına kapılmasına neden olur. Kitap, ilk sayfadan itibaren okuyucuyu içine çekiyor ve sonuna kadar merakını canlı tutuyor. Olaylar hızlı gelişiyor ve okuyucuyu sürekli tetikte bırakıyor. Barclay, okuyucuyu şaşırtmayı başarıyor. Olayların gidişatı tahmin edilemez ve ters köşelerle dolu. Katilin kim olduğu ve cinayetlerin nedeni uzun süre belirsiz kalıyor. Kitap sadece bir polisiye değil, aynı zamanda psikolojik gerilim unsurları da içeriyor. Jim'in paranoyası ve içsel çatışmaları okuyucuya yansıtılıyor. Ana karakter Jim Cutter, okuyucunun kolayca bağ kurabileceği, gerçekçi bir şekilde çizilmiş bir karakter. Onun düşünceleri ve yaşadığı korkular okuyucuya aktarılıyor. Özetle ;Linwood Barclay'ın "Issız Ev" kitabı, gerilim türünü seven ve sürükleyici bir okuma deneyimi arayanlar için kesinlikle tavsiye edilebilecek bir roman. Beklenmedik olay örgüsü, psikolojik gerilim unsurları ve akıcı diliyle okuyucuyu son sayfasına kadar merak içinde bırakıyor. ⋆ ˚。⋆୨୧˚ TANRI TÜRK E YÂR OLSUN ˚୨୧⋆。˚ ⋆
Issız EvLinwood Barclay · Koridor Yayıncılık · 2018381 okunma