2025 15. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2025 13:17
İlk kitap çok iyiydi. İkinci kitap ise sadece iyiydi. Bunun en büyük nedeni Millie’nin Enzo ile biz görmeden yaşadığı ve bitirdiği ilişki. Adamın annesi hasta ve adam annesinin yanında başka bir ülkede kalıyor diye resmen ayrıldılar. Tamam uzun mesafe kolay değil ama anlayışlı olmak çok mu zor adam keyfinden mi gitti? Neyse ters köşeyi oldukça sevdim bu sefer işler beklediğimden farklı gelişti. Wendy gerçekten hem çok akıllı hem de çok akılsız bir karakterdi. Brock çok itici bir sevgiliydi. Kızın ihtiyacı olan her anda aşırı işe yaramazdı. Millie ise sırf yalnız kalmamak için onu kullandı ki bu da baya tatsızdı. Yalnız olmasının hikayeye hiçbir zararı olmazdı. Brock mesleki anlamda tam bir işe yarayacaktı ki onu da yapamadı delirdim yani. ONE JOB. Sonuda başlı başına bir ters köşeydi. Ellerini kirletmeden işi çözdü. Bu cesur Millie ve iş bitirici Enzo’nun maceralarını daha çok okumak isterdim. Keşke yazar zaman atlamasıyla seriyi öldürmeden önce biraz daha devam etseydi. Üçüncü kitap sanırım 20 yıl sonrasında geçiyor ve Millie’nin karakteri çok değişiyor diye duyduğumdan çok okumak istemiyorum ama bakalım.
Hizmetçinin SırrıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20237,3bin okunma
Bence üçüncü kitabı ve elli sayfalık novellayı okumaya gerek yok çünkü kitabın tamamı “ay kocam beni aldatıyor mu?” ”Kemalim yapmaz” “ama başka bir kadının parfümü onun üzerinde” “acaba gece yarısı ne yapmaya gitti” minivalinde ilerliyor. Eğer yazarın tüm kitaplarını okumak istiyorsan-benim gibi 😅- işkence değil ama para ve vakit harcamak istemiyorsan salla gitsin 😉 Ayrıca seviliyorsun Övgü Deveci Safi 🥰