2025 19. kitabı
Seriye genel bir inceleme yapmak gerekirse ,öncellikle seri herkese hitap etmiyor. Seriyi sevmeyenlerin en önemli nedeni tabikide MİDAS . İlk kitapta Midas'ın davranışlarını ve Auren in ona saplantılı aşkı gerçekten insanı rahatsız ediyor.Ama yazar Auren in bu aşkını normalleştirmiyor ve okudukça neden Midas'a bu kadar bağlı olduğunu anlıyoruz. Auren in psikoljisinin çok iyi yansıtıldığını düşünüyorum.Seri ilerledikçe Auren in gözünün yavaş yavaş açılması ,Midas ın ne kadar iğrenç ve manipülatif bir adam olduğunu anlaması çok güzeldi.İlk kitabın sonunda Komutan Rip in hikayeye eklenmesiyle ana erkek karekterimizle tanışmış oluyoruz. Aralırındaki ilişki güzeldi ve rahatsız edici değildi. Kraliçe malina ya gelirsek , kendisini çok sevdim .Bölümleri en heycanlı olan kişi oydu.Ama en son Kraliçe malina nın yanında olan o ölüm hiç hoşuma gitmedi.Umarım o karekterin tek ölüm amacı Kraliçe Malina nın diğer adamla olması için değildir.Ve umarım diğer kitapta daha güçlü bir Kraliçe görürüz. Seri bu kitapta bitebilirmiş aslında ama daha üç kalın kitap daha var.Umarım yazar hikayeyi uzatıcam diye batırmaz
ÖzgürRaven Kennedy · Ren Kitap · 0102 okunma