2025 58. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2025 14:36
Serhan Kurşun Muhbir Dönem kitaplarını okumayı çok seviyorum. Çünkü geçmiş döneme özlem var. Geçmişte sanki her şey daha samimi ve güzeldi. O dönemlerde yaşayan insanların hayatını öğrenmek, kültürlerini incelemek değişikti ama açıkçası keyif aldım. Tabi kitaptaki karakterlerin çokluğu biraz yordu. Ama okudukça hepsinin kendine ait bir yaşamı ve bize göstermek istedikleri şeyler vardı. Ben ilk başlarda adapte olamadım sonrasında ise elimden bırakamadım. Hem konunun bütünlüğü hem de kalemin akıcılığı beni etkiledi. Hacer kalbini çalan adam ile buluşmaya karar verir. Bu buluşma sonucunda iki genç kendine hakim olamaz ve bir günaha girerler. Bir günah ile başlayan bu hikaye zincirleme herkesi etkisine alır. Bugün yaşanan her şey geleceği de etkileyeceğini kim bilirdi. Yalanlar, gizemler, cinayetler. Yani kitapta yok yoktu ama her konunun sonunda yazar beni şaşkına çevirmeyi başardı. Kitabın isminin nerden geldiğini öğrendiğinizde hem üzülecek hem de şaşıracaksınız. Kısacası film tadında bir okuma oldu. Dönem konulu kitapları okumayı seviyorsanız tavsiye ederim. Kaktüs Hanım
MuhbirSerhan Kurşun · İnkılap Kitabevi · 202439 okunma