Her Gün büyük umutlarla başladığım bir kitaptı ancak maalesef beklentilerimi karşılayamadı. Kitabın tatmin eden özellikleri akıcı ve yazarın kitaba yerleştirdiği kamu spotu niteliğindeki düşüncelerin göze batmadan yerli yerinde olması oldu. Rahatsız eden kısım ise ilk olarak karakterleri benimseyemememle başladı. Sonrası ise yazarın romantizme o kadar odaklanıp 'bence' kitaptaki asıl olayın yani beden değiştirmenin üstünde yeterince durmamasıyla devam etti. Beden değiştirmenin temeli ne, karakterde ilk nasıl başladı, ailesi nasıldı, beden değiştirmeye bu kadar karşı çıkanların kurduğu bir örgüt vs var mı gibi soruların üstünde hiç durulmadı. Başka beden değiştirenlerin olduğunu öğrendik ama hiç tanımamamız ayrı bir saçmalık oldu. Kitaptaki olayı basite indirgersek her gün beden değiştiren kişinin (ya da ruh, nasıl tanımlayacağımızı kitapta da bilemiyoruz) kıza aşık olması ve sürekli onu görmek için çektiği sıkıntılar. Şu sıralar fragmanı da çıkmış galiba, bari filmde bu sorulara cevap versinler diye umuyorum.