Üç kitaplık bir serinin birinci kitabı.Ülkemizde çevrilmesede konusunu beğendiğim için bir şans vermek istedim.
Genel olarak konusuna gelirsek kurt adamlar ve insanların olduğu bir dünyada geçiyor. Bu iki halk birbirine düşman ve sürekli savaş halindeler ve kurt halkları da genel olarak kendi içinde çok uzun süre savaş halinde kalıyor ancak insanlarla daha düzenli savaşabilmek için bir alfa kurt altında birleşiyorlar ve ona da alfa kral diyorlar. İnsan tarafı da biraz orta çağ havasında lordlar,dükler ve krallar var. Kralın kızı bir gece baskınında biraz gönüllü biraz zorla kaçırılır kurt tarafına( istemediği biri ile evlenmemek için) ve onu kurtaran alfa ile aralarında bir ilişki başlar. Aslında konu olarak oldukça klasik alfa kurt ve prenses ikilisi. Ancak yazım dili akıcı,diyaloglar sürükleyici ve kızın kurban psikolojisinden kurtulup nasıl güçlendiğini okuyoruz. Bu yönleri hoşuma gitti. Biraz aşk üçgeni sayılabilecek bir durum var. Beni rahatsız etmedi çünkü ilişkiler aşktan çok dengeler ve zorunlu bağlar üzerine kurulu. Genel olarak hızlı okunan bir seri umarım dilimize de çevrilir.