Azrail
2025 6. kitabı
*Dark romence *Devam kitabı *Yetişkin içerik *Birlikler Serinin devam kitabında Morana'nın Tristan'la olan ilişkisini daha net bir şekilde okuyoruz. Morana babasına ait Shadow Port'u geride bırakıp, Tenebre Outfit'e yerleştiğinde aslında timsah dolu bir nehirde olduğunun farkındaydı. Tristan yavaş yavaş kadına çekiliyor, Morana adamdan hoşlandığını kabulleniyordu. Bütün bunların arasında Tristan'ın hâlâ kayıp olan kız kardeşi, açığa çıkmayan sırlar, yaklaşan savaş fırtınaları ve Morana'ya gizliden mesajlar gönderen Azrail adındaki gizemli kişi hikayelerine engel ve derinlik katıyordu. Peki ne mi olacaktı, elbette savaşacaklardı. İlk kitaptan daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Hâlâ monolog açısından zengin bir kitap ama duygular daha ön planda ve güzel yazılmıştı. Tristan... Bir süre okuduktan sonra nefes alışına bile düşüyorsunuz aşığımmm. Morana'ya olan tutkusu beni eritti, nasip olur mu be dedim çoğu zaman jsjs gerçi Morana'nın da ondan pek bir farkı yoktu ya neyse jsjsj Bu çifte bayıldım. Yine de devam kitabının Dante ile devam etmesini pek anlamlandıramadım. Hayır ne mana? Tristan ve Morana'nın dinamiği daha yeni tutmuştu üçüncü kitapta rayına otururdu, Dante için biraz erkendi sanki. Hem Tristan'ın kız kardeşi bulunmadı, bunu doğrudan esas çiftin içinde bulunduğu bir kitaptan okumak isterdim. Serinin devamına ısınmam gerekiyor, öyle devam edebilirim ancak. O zamana dek kitapla kalın efenim:)) RuNyx
AzrailRuNyx · Martı Yayınları · 2024833 okunma