aynı adam bu itirafın (?) devamında da; 'halbuki ben cumhuriyeti şahsi menfaatim için yapmadım. hepimiz faniyiz. ben öldükten sonra arkamda kalacak müessese bir istibdat müessesesidir. ben ise, millete miras olarak bir istibdat müessesesi bırakmak ve tarihe o surette geçmek istemiyorum bütün müşküllere katlanacağız. sizin dostluğunuza, ahlakınıza, malumatınıza itimadım vardır. mesele memlekette cumhuriyetin şahısların hayatına bağlı kalmayarak kökleşmesidir, siz bu işi deruhte etmelisiniz (üstlenmelisiniz).' demiş.. #96379005
Gönderi kullanım dışı
·1 alıntı·
1.858 Gösterim
Grekov Kafkayevski
1. kırpma, cımbızlama yaparak ileti oluştur; i.hizliresim.com/37uvxnu.png 2. kırpma, cımbızlama yaparak oluşturduğun iletinin nerede bahsolunduğuna dair kaynak ekle; i.hizliresim.com/4uzzsq2.jpeg 3. kırpma, cımbızlama yaparak oluşturduğun iletinin tam metni yazılınca önce yorumlarda saçmala, sonra iletiyi kaldır; i.hizliresim.com/56wbyeu.png 4. kırpma, cımbızlama yaparak oluşturduğun iletiye tamamını yazana yazdığın diğer saçmalıklara cevap vermesini iste; i.hizliresim.com/13g5crc.png 5. hesabını gizliye alarak kendi dediğinle bir daha çeliş; i.hizliresim.com/kjh62th.png sırada ne var @Rmzi81 ? bütün tuşlara basıp aklına eseni yazarak daha da saçmalaya devam etmek mi? konudan konuya atlayıp kendini haklı çıkarmaya çalışmak mı? beni engellemek mi? 🚬 😞
https://1000kitap.com/Rmzi81 Hacı... Hacı burada s.çmışsın ya. Böyle cımbızlamak, işine geldiği gibi kesmek falan yani... Git facebook aç orada dayıları kandır bunlarla. Yemezler. Ulan foyan ortaya çıkmış bari utanmayı bil. Hala yorumlarda boş yapıyorsun.
@Rmzi81 "Doğrular" dediğin şeyin arkasında dursaydın bari. Niye kaldırdın gönderiyi? Ayrıca bu kadar çok doğruları(!) sen biliyorsun ya niye hesabını gizleyerek doğruları (!) saklıyorsun? :) Öyle olmaz. Gülmek hepimizin haklı. Ve ibret almak da. Saçma sapan iletilerine bakıp hem güleceğiz hem ibret alacağız. "Böyle de olabilirdik Allah kurtarmış" diye ibret alacağız.
@Rmzi81 Aslında şunu kabul edebilirim Atatürk’ün tek hatası varsa oda merhametidir, Cumhuriyet düşmanı kim varsa hepsini asmaması tek hatası olabilir. Onlar ürüyor ve sizin gibiler ortaya çıkıyor.