2025 26. kitabı
EN SON NE ZAMAN BİR CESEDİ KESİP AÇTINIZ? HİÇBİR ZAMAN MI? O ZAMAN VAKTİ GELMİŞ DEMEKTİR. Bir kurbanın kafatasında bulunan not... Fırtınanın izole ettiği bir ada... Ve umutsuz bir baba... Karanlık, çaresizlik ve ölüm... Sizi daha ilk sayfalarda avucunun içine alan, sağ gösterip sol vuran bir eserle karşı karşıyasınız. GARANTİ VERİYORUM Fırtına yüzünden izole olmuş bir adadasınız. Kayalıklarda bir ceset buluyorsunuz. Ve tanımadığınız bir adam, telefonda size o cesedi kesip açtırmak için baskı yapıyor. Ne yapardınız? Linda’nın hayatı, bir anlık keşifle kabusa döndü. Eski bir ilişkinin gölgesi daha silinmemişken, şimdi çok daha derin bir karanlığın tam ortasında buldu kendini. Ve Paul Herzfeld… Umutsuz bir babanın, her saniye kızına ulaşmak için verdiği insanüstü mücadele. Sebastian Fitzek ve Michael Tsokos'un birlikte kaleme aldığı Kesik kitabı karanlık bir girdabın içine çekiyor insanı. Her satırda olaylar daha da karmaşıklaşıyor, şaşkınlık katlanıyor, nefes almak bile lüks haline geliyor. Gerilim, düşmeyen bir tempo ile ilmek ilmek işlenmiş. Ama ben Linda'nın yerinde olmak isterdim. Çünkü nerede çılgın fikirler varsa, ben oradayım. Otopsi yapan kişi olmak isterdim. Sonunda da 'UZAKTAN EĞİTİMLE ADLİ TIPÇI OLMUŞUMDUR' diye kendimle dalga geçerdim. Ah Linda ah! Hayatının fırsatı ayağına gelmişti. Ben çok sevdim. ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR •
KesikSebastian Fitzek · Pegasus · 2024207 okunma
Kız bu nasıl giriş tövbeeeee Erica onu da kendine mi benzettin naptın 😂😂
Rüya
Erica canim Kikithewitch ne diyor 😂😂 Onun içinde vardı desene 😂 Ah kuzu ah Linda yerinde Gözde ile biz olacaktık şölen olurdu şölen 😂