Bir insanın sabah akşam hayatında hiç görmediği, varlığı ispatlanamayan ve kanıtlanmış bilimsel teorilerle ters düşen bir varlığa inanıp ona bilmediği bir dilde, bilmediği şeyleri söyleyerek ondan medet ummasında ki cehaleti ve çaresizliği bir düşünün.
Siz inanmıyanlar neden her fırsatta ateist olduğunuzu belirtmek durumunda hissediyorsunuz ki,bı çay alirmisin demişler ateiste yok abi kalsın daha yeni ateistim kalsın durumu...
Önceki 4 yanıtı göster
Saçma davranışların, ki ekran görüntüsü aldım, neden olmuştur belki, düşünmeye ne dersin?
Aklın varlığı zekanın varlığı ispatlanmış mi?ben bir anneyim ve doğumun nasıl başladığı daha bilinmiyor açıklanamiyor bide sorarım size inanmadığınızi ve inananların niye inandığı ni bu kadar sorgulamak size mi kaldı.birde herşey nasip... belki de nasipsizsiniz kim bilir.Hz.Ali ne demiş;yok sa sanada yok bana da yok,ya varsa....
Önceki 4 yanıtı göster
Uzuldugum nokta senin uc cocugun olmasi. Beyin olumun gerceklesmis ama bir de yetisdirdigin cocuklari da kendine benzeteceksin.
İnkar etmek kolaydır her zaman iman ise farklıdır esas size lânet olsun pis Ebu cahiller sizin kıyamet e kadar son
Önceki 4 yanıtı göster
Devlet Bahçelinin 40 yapar hesabını anımsattı.
1 yanıtı göster
o da bildiği dille söylesin, zorlayan mı var?
Tam düşünüyordum ki, beni ilgilendirmediği kanısına vardım. Şimdi bir sigara yaktım. Onu içiyorum.
He anlat anlat heyecanlı oluyo ben pigmeyim