Ya ben daha önce Damiano’nun God of Vengeance kitabını serinin ilk kitabı diye okumuştum meğersem serinin son kitabını okumuşum birinci kitap Angelo’nun kitabıymış tersten başlamışım gibi bir şey oldu.
Ben en çok bu yazarın erkek karakterlerine bayılıyorum galiba. Mafyadır, katildir falan ama çok güzel seviyorlar. Ben zaten bu yazarın kalemini ve karakterlerini Neva Altaj çok benzetiyorum. İkiside mafya romantizmlerini çok güzel yazıyorlar. Genelde mafya adamları, asık suratlı, öküz ya da aşktan anlamayan cinsten oluyor ama bu iki yazarın mafya elemanları pamuk gibi kalbe sahipler. Bayılıyoorrruuuuum.
Kitaptan bahsedecek olursam, açıkçası durgun düzeyde ilerledi daha fazla aksiyon olsaydı daha iyi olurdu. Vittoria, çok masum bir kadındı gerçekten, saflığı çok tatlıydı ama yer yer sıkılmadım değil. Angelo. Of. Gerçekten adamın her cümlesine bittim. Kalbim eridi gitti… şapşal adam… tatlı adam…
Geriye Franco, Renzo ve Dario’nun kitapları kaldı. Damiano’nun kitabını okumuştum zaten o kitapta Dario’nun kimle olduğunu az çok biliyorum ama Franco ve Renzo tamamen sürpriz.
Xoxo