·80 syf.····Okunma: 22 Nisan 2025 22:28 Sınır,kısa ama etkileyici bir kitap son sayfalara kadar ne olduğuna dair pek fikir sahibi olamıyoruz.Aslında kitap bittiğinde de ne kadar anlaşılır gibi dursa da bazı eksiklikler olduğunu farkettim.Beyazperdeye uyarlananan eserin filmini izlediğimde itiraf etmeliyim ki filmi daha çok beğendim,bir takım değişiklikler yapılmıştı elbette ve bu haliyle daha iyiydi.
Tina 40 yaşındadır,gümrük kontrol noktasında çalışır.Suçluları radar gibi üzerine çeker.Koku duygusu çok gelişmiş olup insanların öfke,utanç,şiddet gibi hislerini anlar bu sayede gümrükte popülerdir.Tina fiziksel olarak diğer insanlardan farklıdır,yalnız kalmayı istemediği için evini köpek bakıcısı olan bir adamla paylaşır.Ve bir gün gümrükte kokusundan şüphelendiği bir adamla karşılaşır arama çalışmasına rağmen bir şey bulamasa da tüm kalbiyle adamın bir şeyler sakladığını bilir.
Şimdi daha fazla yazarsam 80 sayfalık bu kitabı özetlemiş olacağım o yüzden incelememi burada bitiriyorum fantastik,hayalleri zorlayan bu eseri okumanızı tavsiye ederim.Bazı eksik noktalar olduğunu düşünsemde ben sevdim.Kitapla ve sevgiyle kalınız.