#okudumbitti ""Bir babanın hikâyesi ,kalbinde taşıdığı sevdanın ölümsüz izleriyle nesiller boyu süren bir destandır. "
"Babalar, evlatlarının kahramanıdır. Güçlü omuzlarında dünyayı taşırlar, sevgilerini kelimelerden çok bakışlarıyla anlatırlar."
"Bazı hikâyeler asla bitmez çünkü bir babanın sevgisi zamana meydan okur."
Merhaba kitap dostlarım.Bugün babalara ve baba adaylarına hitap eden muhteşem bir anı defteri ile geldim.@nesnelkitap tarafından okuyucu ile buluşturulan defter baba ile çocuk arasındaki bağı güçlendirecek özelliğe sahip.
Defterin içeriği,kapak tasarımı,içindeki görseller ve fotoğraflık alanlar çok özenli hazırlanmış,babaya sorulan sorularla cocukların babalarını daha iyi tanımaları sağlanacak aradaki güven bağı pekişecek.
Bir babanın çocukluğunu,gençliğini, yetişkinliğini bir deftere yazması ve bunu evlatlarına bırakması çok güzel bir fikir,en güzel miras..Anneler babalar hayatlarının çeşitli dönemlerinde yaşadıkları güzel anları sözel olarak tabiki çocuklarıyla paylaşırlar,ama zaman her şeyi siler.Silinmeyen ise yazıdır,'Söz uçar, yazı kalır' denir ne de olsa..Bu sebeple bu anı defteri baba ve baba adayları için bulunmaz bir fırsat.Eşim yazmaya başladı bile,sıra sizde
Kitapla ve sevgiyle kalın
@halkkitabevi