2025 23. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2025 00:00
Seriye bu güzelim kitabı ile veda ettim bu yüzden biraz hüzünlüyüm. Konusundan bahsedecek olursam; Vera yaşadıklarından sonra Edens çiftliğine sığınmıştır ve Mateo'nun yaşadığı çatı katı artık onundur. Kendisini bulmak ile geçen iki yılın sonunda daha toparlanmış olarak hayatına devam etmiştir. Bu sırada da Edens ailesinin en küçüğü olan Mateo'ya aşık olmuştur. Mateo ise bir kızının olduğunu öğrenmiş onunla yeni bir hayata başlamıştır. Ailesi destek olsa bile zorlu dönemin içindedir. Vera uzaktan hep Mateo'nun onu fark etmesini istemiştir fakat Mateo farkında değildir. Gittikleri barda başkası ile flört eden Mateo'yu görünce Vera dayanamaz ve beni görmeni beklemekten sıkıldım diyerek onu öper ve oradan uzaklaşır. Crimson Nehri kitabıyla tanıdığımız Vera'yı bu kitapta daha fazla tanıyoruz. Yaşadığı ağır trajediden sonra ayağa kalkması ve bunu okumak güzeldi. Mateo ile ilişkileri de başlangıcı ve devamı olaysız şekilde ilerledi. Yanlış anlaşılmalar olmadan biten bir kitaptı. Serinin üçüncü kitap haricî bütün kitaplarını sevmiştim ama benim için hala ikinci kitap bambaşka olacak
#çevirigiller
Sable ZirvesiDevney Perry · Ren Kitap · 2025419 okunma