2025 21. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2025 19:40
Ben ne yaşadım böyle? Ne okudum? Bu nasıl bir hikâye? Muhteşe, Muhteşem, Muhteşem. İlk kitap ne kadar durağansa ikincisi dolu dizgin dur durak demeden devam eden bir fırtına gibiydi. Yazar ilk başta bu kitabı yazarken Rhysand ve Feyrenin gözünden yazmak istemiş ama çok erken bir şeyleri açığa çıkarabileceğinden korktuğu için vazgeçmiş. Bir yandan takdir etsemde keşke Rhysandin gözünden okumayı daha çok isterdim. Ama olsun yazar o kadar güzel ince ince dantel gibi işlemişki hikâyeyi ayrı olarak Rhysand’in gözünden okumasak da neler yaşadığını ve hissettiğini anlayabiliyorsunuz. Adını bile anmak istemiyorum o sarı çiyan ilk kitapta nötrdüm ona karşı ama bu kitapta iliğime kemiğime kadar nefret ettim ondan. Diğer kitaptan tek beklentim Yüce Leydinin ettiği yemini sonuna kadar kullanması. Beklediğim ve ince ince işlenen başka bir konuda tabii kide Cassian ve Nesta. Cassian, Nestaya ilk laf soktuğu andan itibaren elimdeki kitabı bırakıp onların hikayesini okumamak için zor tuttum. Hâlâ da aradaki kitapları okumadan onların hikayesini geçiş yapmamak için kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Sarah J. Maas seni şimdiye kadar keşfetmediğim ve bu harika, harika, harika ötesi hikayesinden mahrum kaldığım için senden büyük özür diliyorum. Ve hâlâ keşfetmemiş olanlara sesleniyorum alın alın okuyun. Sis ve Öfke Sarayı
Fantastik Roman
Sis ve Öfke SarayıSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20204,679 okunma