·368 syf.····Okunma: 11 Mayıs 2025 00:00 Spoiler olarak değerlendirilebilir.
Tüm karanlık aşk romanı okuyucularına hakaret niteliğinde bir kitap. Bu kitabı okuyup sevenlere söyleyecek sözüm yok açıkçası. İçerisinde spoiler olabilir, buna göre yorumumu okuyun. Kitabın ne karakterleri ne de konusu normaldi. Yazar 12 yaşında azmış bir çocuk gibiydi. Karakterlerden bahsedecek olursak; kendine saygısı olmayan bir kız ve aklı başka yerde olan bir erkek var. Aslında yerinde bir eşleşme sayıla bilir. Kitaptaki tek normal kişi, deli ve evsiz olan Bill'di. Bu kitabı nasıl yazdın yazar? Bu kitabın editörü nereye bakıyordu peki? Bu kadına bu kitabı yazmasını kim söyledi? Kesilen ağaca yazık. Bu kadar saygısız bir kitap daha önce okumamıştım. Tanrı'nın Pennies'i daha saygılıydı. Kızın kendine saygısızlığı artık bir başka noktaydı. Hayatımda bu kadar kötü bir kitap okumadım gerçekten. Berbad ve Ergen Wattpad kitaplarından daha kötüydü. Aklı başında bir insan bunu yazmaz
Bu yazarın etrafında "Hey, bu nasıl bir kitap?" diyebilecek kimse yok muydu? Kitapları yarım bırakmaktan hoşlanmıyorum ve inanın bana, daha fazla nasıl kötülebilir diye merak ettiğim için kitabı bitirdim. Bu kitabı sabırsızlıkla bekliyordum. Yazık. Ciddi cinselliğe dayanan sapık bir kitaptı. Dark Romance'a desen değil. Sport Romance'a uygun bir model değil. Bu nedir? Hangi kategoriye koydunuz? Okumayın ve benim yaptığım hatayı yapmayın.
Spoiler sayıla bilər.
Bütün dark romance oxucularlna təhqir olan bir kitab. Çox açıq bir şəkildə bu kitabı oxuyub sevənlərə sözüm yoxdur. Spoiler falan içere biler ona göre oxuyun yorumumu. Bərbad İyrənc başqa necə pisləyə bilərəm? Nə karakterler normaldı ne kitabın konusu. Yazıçı sanki 12 yaşında azmış bir ərgəndi. Karakterlerden danışsaq,Özünə hörməti olmayan bir qız və ağlı başqa yerində olan oğlan. Əslində yerinde bir eşleşmedi. Kitabdakı tek normal adam dəli və evsiz olan Bill idi. Bu kitabi nece sevibler bu kitabin editoru hara baxib? Bu qadina bu kitabi kim yaz deib? Kesdiyiniz agaca yaziginiz gelsin. Men bu geder hormetsiz kitab oxumamisdim. Allahin Pennies kitabi daha hormetli idi. Qizin qurursuzlugu artiq basqa bir noqte idi. Men heyatimda ciddi deirem bu heder berbad kitab oxumamisdim. Berbad be Ergen Wattpad kitablarindanda beter bir sey idi bu. Agli basinda bir adam bunu yazmaz,yaxsi bir kayfulla yazib bunu editor hara baxir? Bu yazicinin han yoresinde bir adam yox idi ki desin ay bala bu ne kitabdi? Yaxsi cehenneme bunlar maldi. Bunu oxuyan ve beyenen nedi bes? Kitablari yarim qoymagi esla sevmirem ve inanin daha cox pisleye bilim deye kitabi bitirdim. Ne hevesle gozleyirdkm bu kitabi men. Heyif. Cidden cinsellik uzerine qurulmus sapkin bir kitab idi. Dark romance desen deil.Sport Romance desen deil. Bu nedi axi? Siz bunu hansi katagoriye qoyub cap elemisiz? Allahaqqi deirem bunu oxuyan beyenen insanlar Basqa bir seviyye kayfulladi. Oxumuyun menim elediyim sehvi elemiyin.