Yanlış numara kitabının yorumu ile geldim.Ben sevemedim ,dark romance olarak adlandırılıyor ama tam anlamıyla dark da değildi.Tabi size çiçekler böcekler de vaat etmiyor ama o kadar da ağır değildi.
Konusu,ünlü hokey oyuncusu Lincoln bir gün yanlışlıkla Monroe’ya mesaj atıyor.Birkaç mesajın ardından yanlışlığı fark edince Monreo,Lincoln’e kendi fotoğrafını gönderiyor yanlışlığı izah etmek için.Fotoğrafı görür görmez Lincoln aşık oluyor ve Monreo’nun peşine düşüyor.
Spoiler!!!
Çok boş bir kitaptı gerçekten.Bir fotoğrafla Lincoln kendinden geçti resmen.Kitapta doğru düzgün olay yok zaten sürekli bir oynaşma halindelerdi.Kitaba dark denmesinin sebebi Lincoln,saplantılı bir şekilde aşık olması.Onu takip ediyor ,evine falan giriyor .Yani kızı rahatsız edecek bir şey yapmıyor,kitabı da çok sevmediğim için bu detaylar rahatsız da etmedi beni.Bir de sürekli herkes Monroe’nun ve Lincoln’un peşinde muhabbetlerinden gına geldi.Anladık evrendeki en seksi kişiler sizsiniz,herkes sizi arzuluyor.Biraz da dram vardı ,o detaylar da geçmedi bana.Allahtan Monroe annesinin izinden gitmeyecekti ,hemen tav oldu.Lincoln’un onun hayatıyla alakaları yaptıkları saçmaydı .Kız zaten her şeye tamamdı,neden sürekli bir şeyler yaptı anlamadım.Niyeyse ikinci kitabı merak ettin.Küçük bir bölüm vardı kitabın sonunda.Belki okurum.