2025 30. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2025 07:44
#1 New York Times, USA Today, Wall Street Journal, Publisher's Weekly ve Amazon Charts çok satan yazarı Freida McFadden’nın gün geçmiyor ki yeni bir kitabı çıkmasın. Dawn Schiff tuhaf biriydi. Muhasebeci olarak çalıştığı besin takviyesi firması Vixed’daki herkes öyle düşünüyordu. Asla doğru şeyi söylemezdi. Hiç arkadaşı yoktu. Her gün saat tam 08.45’te masasında olurdu. Bir sabah ofise gelmeyince, beş yıldır firmanın en iyi satış temsilcisi olan iş arkadaşı güzel ve popüler Natalie şaşkınlığa uğradı. Sonra her şeyi değiştiren tedirgin edici, isimsiz bir telefon aldı. Anlaşılan Dawn yalnızca dışlanmış biri değildi; yakınındaki biri tarafından hedef alınmıştı. Ve şimdi Natalie, kendisini geri dönüşü olmayan bir kedi-fare oyununun ortasında bulmuştu. Son derece açık olan bir şey vardı: Biri Dawn Schiff’ten nefret ediyordu. Hem de onu öldürecek kadar. Döverim de severim de hesabı en çok eleştirdiğim yazar, bu yıl en çok okuduğum yazarlardan birisi oldu. Haliyle bir tecrübe edinerek yazara hangi perspektiften bakmam gerektiğini, kitaplarını en verimli şekilde nasıl okuyabileceğimi geç de olsa öğrendim. Uzun uzadıya yazmayacağım o yüzden. Özetle; tahmin edilebilir olması ve arafta kalan anlamsız finali çoğu okur gibi beni de memnun etmedi ama kafamı dağıtmadı dersem haksızlık etmiş olurum. Kilitli Kapı’dan daha iyiydi bana göre. Yine de derinliksiz anlatımı ve karakterlerin ergen vari diyalogları nedeniyle ortalama hislerle vedalaştığım bir kitap oldu. Okursanız, kaplumbağalarla ilgili akılda kalıcı, ortamlarda keyifle satabileceğiniz bolca bilgi edinirsiniz. Okumazsanız da oku-geç kategorisinde bir kitabı geride bırakmış olursunuz. Mevcut ruh halinize göre karar verebilirsiniz.. . . . .
İş ArkadaşıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,881 okunma
1.307 Gösterim