···Okunma: 13 Mayıs 2025 06:36 Sevgi konulu bir seminerde konuşmacıların , yaptıkları konuşmalar ile başlıyor kitabımız ; beş konuşmacının katıldığı bu eğitim seminerinde kişiler arası ilişkilerde yaşananlar konu edilmiş . Sevgi , aşk , ayrılık , hayaller ve umutlar üzerine farkındalık kazandıracak konuşmalar hepsi .
Kitabı iki kısma ayıracak olursak ilk kısımda bu konuşmacıların sunumları ve sonrasında dinleyiciler ile yapılan soru/cevap mevcut.
İkinci kısım ise bu seminere katılan Mert ve Alara'nın tanışması , yakınlaşmalar ve sevgiden aşka dönüşen ilişkileri mevcut.
Yine ikinci kısımda Hakan ve Meltem'in boşanmayla sonuçlanan ilişkisini okuyoruz .
Bu iki örnek ilişki aslında seminerde anlatılanların örneklendirilmiş hali bana göre.
Sevgili yazarımız insan ilişkilerine dair bu eseri kaleme alırken lafını esirgememiş , eğip bükmemiş ki ben bunu çok sevdim . Ve şunu da eklemeden geçemeyeceğim ; insan okurken bir durup düşünüyor kendi ilişkisini :-)
Gölgenin Tutkusu; farkındalık yaratacak bir kitap . Zamanla , içinde bulunduğumuz zamana ayak uydurmaya başlıyoruz çünkü . Bazı içi oyulmuş ya da içeriği değiştirilmiş kavramları öylece kabul etmeye başlıyoruz zira.
Bu tarz eserler sayesinde de aslını hatırlayıp hata veya yanlış ( siz nasıl tanımlamak isterseniz )tan dönüyoruz.
Ver gelelim asıl bombaya :-) Kitabın sonunda ben şok
Gölgenin Tutkusu zamana yayarak okumanızı tavsiye edeceğim kitaplardan.
Sevgiyle, mutlulukla , huzurla ve dostça kalın