2025 32. kitabı
Revista🩷 Revista bir dergidir. Ve siz burada stajyer olarak başlıyorsunuz. Yıllarınızı bu kuruma veriyorsunuz, çabalıyorsunuz, emek veriyorsunuz. Sonunda yayın koordinatörü oluyorsunuz. Ama asıl hayaliniz neydi? Elbette genel yayın yönetmeni olmak. Ancak işler hiç de umduğunuz gibi gitmiyor. Patronunuz, sizin yerinize müstakbel eşini bu göreve getiriyor. Üstelik bu kadın, Revista’nın çizgisiyle hiçbir alakası olmayan bambaşka bir dergiden geliyor! Tepkiniz ne olurdu? Durun, asıl bomba şimdi geliyor: O patron var ya hani sizi görmezden gelen… İşte o sizin babanız! Ama bunu kimse bilmiyor. Onca emeğinize rağmen, size sırtını dönen kişi, aslında yıllardır hayatınızda olan biri… ⸻ #Yorum Yanlış görmediniz, kitabımız tam da böyle başlıyor! Öncelikle Korhan, umarım ikinci kitapta hiç ama hiç yer almazsın. Mayıs, Nesli ve Feris. Mükemmel bir üçlüydü! Özellikle Mayıs’a bayıldım! Feris ise adı gibi güçlü, duruşu karakteri etkileyici ki tüylerim diken diken oldu. Babası mı? Allah’ım! Resmen sinir krizine girdim. O kadar öfkelendim ki neredeyse ağlayacaktım. Feris karakterine aşığım. Duruşu, zekâsı, duyguları… her şeyiyle çok gerçek ve çok güçlü. Hazar da hiç fena değil, yani ilk dakikadan aşık olduğu belliydi zaten. Ama lütfen hemen her şeye trip atma, sinirimi bozma! Bu arada Feris’le aynı burç olmamız peki? Boşuna hemen içselleştirmedim demek ki… Kitabın gidişatına gelirsek… “Hikâyeye başlıyorum” dedim ama o an dışarı çıkınca başlayamadım. Sonrasında başladım ve tam 5 saatte bitirmişim! Yalan yok, attığım ilk alıntının saatine baktım, oradan hesapladım. Gerçekten içine çekiyor, elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Şimdi ne mi yapıyorum? Kara kara ikinci kitabı bekliyorum… umarım bu yıl içinde gelir lütfen! Kitapta çok az küfür vardı, +16’lık küçük sahneler de vardı ama öyle “oha!” denilecek düzeyde değil. Umarım ikinci kitap da bu dozda olur. Mayıs’la aynı kişilikte olmamızdan da çok eminim artık! Sanırım bu bir üçleme olacak ve bu kitap “Revista Üçlemesi”nin ilk kitabıydı. Ben çok sevdim. Umarım siz de seversiniz. Herkesin emeğine sağlık! 🩷
Revista 1Gamze Çelik  · Ephesus Yayınları · 202573 okunma