Her okur hikayeye dahildir!
2025 23. kitabı
"Sana bir sır vereyim Tahsin. Kitaplar ne içindir biliyor musun? Partilere çağrılmayanlar içindir. Organizasyon şahanedir, içinde istediğin kılığa girebilir, istediğin gibi konuşabilir, konuşmak istemezsen saatlerce susabilirsin. Böyle bir partiyi dünyanın en büyük organizatörleri bile düzenleyemez." İlk kitabı olan "Yuan Huan'in Kulubesi " kitabıni 90 ogrencimle okuduğumuz ve çok sevdiğimiz sevgili @miyasesertbarut 'un devam kitabı "Kütüphanedeki Kamera" . Bir solukta bitiveren ve bitmesin istediğim bir kitap oldu. Herşeyden önce bu seriyi çok sevmemin nedeni oldukça özgün bir kurguya sahip olması. Bu sefer hikaye anlatici Yuan Huan ana karakter olan Tahsin'e bir kameradan sesleniyor. Kitapta geçen iki hikaye de okuyucuyu sarıp sarmaliyor. Özellikle ikinci hikaye olan Çıngıraklı Kapı'da geçen kitap kahramanları harikaydı. Çocuklarımıza, "Kitap okumalısın!" deyip okumanın faydalarını saymaktansa lütfen bu iki kitabı alın. Mesaj öyle güzel, öyle derin kurgunun içine yerleştirilmiş ki, bir büyüğün öğüdunden kat kat etkili olacaktır. "Her okur, hikâyeye dahildir." Dahil olduğumuz, bizi içine çekiveren böyle kitapların artmasi dileğiyle. Sevgili yazarımız @miyasesertbarut 'un ellerine, yüreğine sağlık.
Kütüphanedeki KameraMiyase Sertbarut · Tudem Yayınları · 2025217 okunma