2025 45. kitabı
The Tenant - Kiracı - Freida McFadden Kitabin kısaca konusu Blake Porter, reklam ajansındaki başarılı kariyeri sayesinde nişanlısı Krista ile birlikte New York'ta bir brownstone ev i satın alır. Hersey mutlu mesut giderken aniden işten kovulmasıyla mali sıkıntılar baş gösterir. Bu durumu hafifletmek için nişanlısı ile evlerinin bir odasını kiraya vermeye karar verirler.. Odayı kiralamak icin gelen çeşit çeşit kiracılar arasindan onlara göre normal görünümlü genc , çekici vede sempatik bir kadın olan Whitney Cross u seçerler.. Yeni oda kiracısı Whitney'nin eve taşınmasıyla evde garip olaylar baş gösterir: gecenin bir vakti duyulan kötü kokular, tuhaf sesler gibi.. işin ilginç tarafı bunlara şahit olan umursayan tek kişi sadece Blake Porter dır.. Kitaptaki bazı olaylar olukça klişe geldi bana ve sonu tahmin etmek oldukça kolaydı sonunda büyük bir supriz bekledim hatta bunu story de yazdım " bu kadar tahmin edilir olamaz mutlaka sonunda bir supriz olacak " diye kiii gercekten oldu yine yanilmadim kitabı okumaktan da , sonundan da tatmin oldum keyif aldım... Umarım bizde de bir an önce Türkçe çevirisi olur benim gibi @fmcfaddenauthor seven 🩷 herkese bu kitap ulaşır.. @cevirigiller
The TenantFreida McFadden · Poisoned Pen Press · 202544 okunma