Ahmet GürbüzPeygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) İle 1 Saat Konuşmak Herkese merhaba!
Bugün sizlere benim için kıymetli bir eser olan Peygamber Efendimiz ile bir saat konuşmak kitabından bahsetmek istiyorum. Manevi kitapları okumayı çok seviyorum ve sanırım son zamanlarda buna daha çok ihtiyaç duyuyorum. Ahir zaman dediğimiz bu zamanda, kim olduğumuzu ve nasıl yaşamamız gerektiğini unuttuğumuz böyle bir çağda Peygamber Efendimiz’i biraz daha yakından tanımak, O’nun güzel hayatını örnek alabilmek bana çok iyi geldi. Bir şeylere inanmak ya da inanmamak tamamen kişinin tamamen kendi tercihi. İnsan olarak herkese saygım var. Ancak eğer bir şeye inanıyorsak o şeyi yakından bilmeli, tanımalı ve öğrenmeliyiz çünkü bu hayatta ya inandığımız gibi yaşarız ya da yaşadığımız gibi inanırız.
Gerçekten Peygamber Efendimiz ile bir saat konuşabilmek ne kadar güzel olurdu. Bu kitap da tam olarak bize bu fırsatı sunuyor. Bu kitapta;
-Yoksulu giydirene Allah ne mükafat verir?
-Küs durmanın sakıncaları nelerdir?
-Rızık konusunda endişe edilir mi?
-Kabir soruları nelerdir? ve daha pek çok sorunun cevabını bulabilirsiniz. Benim için güzel bir okuma oldu. Manevi kitap okumayı sevenlere tavsiye ederim.
Dilara Teacher