·384 syf.····Okunma: 21 Mayıs 2025 16:33 Kitabı beğendim. Adoranın yazım dili çok güzel. Bir oturuşda bitirdim. Adora'nın tüm kitabların da bir sorun var. Ve bunu acilen çözmesi lazım yoksa kitabları o kadar sevilmez. Çünkü maşAllah çabuk kitap çıkarıyo( Yazarın enn sevdiğim özelliyi).
Adora'nın tüm kitaplarında erkekleri aşağlıyolar. Bu hiç hoş değil. Tüm kitaplarında var. Doğru şimdi Türkiye de kadınlara haksızlık yapılıyo. Hem de çooook. Fakat kadınları yükselticem diye erkekleri çok aşağılamış. Mesela Tam hatırlamıyorum amma Zirve Ötesi serisinde Tamay bir keresinde "Dünyada bu kadar güzel kız varsa, neden bu kadar az yakışıklı erkek var." gibi bir şeyler söylüyordu. Bunu hiççç sevmedim. Bu kitap hakkında yorumlara baktım. Çoğunluk benimle hemfikir.
Birde Adora hep Küfürleri sevmediğini ve kitaplarda okuyunca küfür olduğu için bir az puan kırıyordu maratonlarda. Küfür bol değildi amma yeterince vardı. Bu kötü olmuş.
Bunlar olmazsa, kitap bence çok güzel olurdu. Bunlar olmazsa kitaba 10/10 verirdim. Ama var bu yüzden 10/7.
İnşAllah diğer kitaplarında düzelir. Kanalına da buna benzer yorum yapdım. İnşAllah görür ve düzeltir