·500 syf.····Okunma: 27 Mayıs 2025 11:56 Dikkat Dikkat! Bu bir kitap yorumu değil bu bir Kai Azer (tam adı süpriz olsun ama çok güzel) incelemesidir!
Hiç hesapta yokken hayatıma muhteşemmel bir çekilde giriş yapan The Powerless Trilogy serisi beni darmaduman etti ve bıraktı. Sıfır beklentiyle hatta ve hatta sonsuz bir önyargıyla başladığım kitap meğerse saatlerce, günlerce ve haftalarca abartılmayı hak eden bir seriymiş.
Ilya Prensi'm, acımasız İnfazcım ve müstakbel Kai Azer’im onu artık nasıl bir kenara iterim, off onu üzeni çok fena üzmek istiyorum.
Fark ettim ki böyle düşünen tek ben değilmişim. Herkes ama herkes Kai için birlik olmuş onu üzeni üzeriz klanı oluşturmuş durumda.
Bu adam abartılmayı sonuna kadar hak ediyor. Oofff Kai'yi size anlatamam, hele o sonu asla izah edemem! Çocukluğundan beri Kral olan babası tarafından İnfazcı olarak yetiştirildiği o acımsız eğitimleri ise asla sindiremem!
Adamın yaptığı her şey olay! Sevmesi, tutkuyla bağlanması, savaşması, mücadele etmesi kusursuz! (Benim için)
Herşey bir kanara tüm benliğini sarsarak sevmesi, bir de üstüne ihanete uğraması, bu kalp bu acıya nasıl dayansın?
Ay aklımı çıldıracağım! Böyle güzel sevip nasıl böyle bir son olabilir!
İkinci kitabın elimin altında olmaması hayatın bana bir şakası olmalı!
Yukarıda da dediğim gibi bu tam bir Kai Azer incelemesiydi, kitap zaten çok güzel, kurgu muhteşem, aşk dayanılmaz, enrika ve intikam çok yerindeydi.
Yanlış anlaşılmasın Paedyn Gray karakteri de güzeldi ama ona o son yüzünden bir miktar sinirliyim. Eminim ikinci kitapta kendisini affetirecek ama şu anda kalbimin selameti açısından mesafeyi koruyalım.
Seri ile geç tanıştığım için pişmanım ama mutluyumda! Ya hiç okumasaydım!
Tartışmasız alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle