2018 12. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2018 00:44
Kate, 18 yaşında ve ölmek üzere olan annesiyle, onun eskiden yaşadığı yere Eden'a gelir. Annesi ölmeden önce burada biraz vakit geçirmek ister ve Kate yepyeni bir hayata başlar. Eden'da, gittiği okulda James ve Ava ile tanışır. Ava, Kate'e bir uyarı vermek için onu gecenin bir yarısı nehir kenarına getirir. Ve yaptığı bir hata yüzünden boğularak, ölür. Kate ise bu olanlara inanamaz ve istemsizce onu hayata geri getirmeye çalışır. Tam o sırada esrarengiz bir şekilde siyah, bir insan şekli belirlenir. Henry. Kate'e bir teklifte bulunur. Hem Ava'yı yeniden hayata döndürür hem de annesini bir süre daha yaşatacağını söyler fakat kendisinin de kış boyunca, Eden Köşk'ünde kalmasını ister. Kate ne yapacağını bilemez ama bu teklifi kabul eder. Henry, Ölüler Diyarı'nın Tanrısıdır. Yani kendileri meşhur Hadesdir. Tanrı konumunu koruması için bir eşe ihtiyacı vardır. Efsanelerde anlatılan Persephone, bir ölümlüye aşık olarak Hades'i terketmiştir. Konseydekiler ise Hades'in şimdiki konumunu koruması için bir eş seçmesini ister. Fakat bu eş adayı, yedi sınavdan geçmek zorundadır. Herhangi bir hata yaptığında Hades'te sonsuzluğa uğurlanacaktır. Geçmişteki on bir kız sınavı geçememiştir , tek ve son aday olan Kate ise çok zorlu bir sınavdan geçmeye hazırlanır. Kitap gene olarak iyiydi. Kitabın geneli durgundu. Yani heyecanlı, merak uyandırıcı pek bir şey yoktu. Bu biraz beni sıktı ama kitabın son 20 sayfasında falan bu açığı kapattım.
TanrıçaAimee Carter · Ephesus Yayınları · 2012960 okunma