2025 85. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2025 21:07
Onu hiç tanımadığımı fark ediyordum Ama her seyden daha önemli bir şey biliyordum O benim düşmanımdı. Rakibimdi. Asla ama asla güvenemeyeceğim biriydi. . Bugün Yakamoz kitapım en yenisi ile geldim. Öncelikle baskısı, yan boyası, karakter kartları ve mis kokusuyla çok güzeldi. Beş kitaplık #royalsofembermere serisinin ilk kitabı Peri Varisi'ni keyifle okudum. Fantastik okumayı seven biri olarak akıcı dili, merak uyandıran konusu, eğlenceli anlatımıyla güzel bir kitaptı. Karışık bir anlatım olmadığı için karakterleri ve konuyu hemen anlıyor, kurgunun içine giriyorsunuz. Elawyn, Gece kalesinde ejderha bakıcılığının yanında ona verilen görevleri yerine getiren genç bir kız. Kaleye gelen adamlar onu kraliçenin huzuruna götüreceklerini söylerler. Elawyn İlk defa yaşadığı yerden çıkmış, başına geleceklerden habersizdi. Yolculuk sırasında kaçmaya çalışsa da başarılı olamaz ve saraya gelir. Onu zindana mı atacaklar yoksa işkence mi edecekler diye düşünürken güzel bir oda ve hizmeti verildiğini görünce çok şaşırır. Kral ve kraliçenin huzuruna çıkar ve neden burada olduğunu öğrenmek onun için şok etkisi yaratır. Kraliçe ondan hoşlanmasa da düzenlenen turnuvada yarışması gerektiğini söyler. Bu yarışmalarda daha önce bir kadın yarışmamıştı ve bu durumun gizli tutulması gerekiyordu. Kraliçe onu büyüleyerek başka biri olarak katılmasını sağlayacaktı. Elawyn'in rahat tavırları, umursamazlığı bazen fazla geldi bana. Bence kitabın en Rush'du. Goblinler, elfler, ejderhalar, büyüler bir fantastik kitapta ne ararsanız vardı. Başta söylediğim gibi yazarın akıcı anlatımı kitabı bir oturuşta bitirmenizi sağlıyor. Bence hikaye bu kitaptan sonra başlıyor. Yaşananlar, gizlenen kimlikler ve o son devam kitabının fazlasıyla merak ettirdi. Türü seviyorsanız kesinlikle okumalısınız.
Peri VarisiLucia Ashta · Sonsuz Kitap · 202555 okunma