Mayis ayım⚚
Slm Mayıs ayında okuduklarım hakkında konusmaya geldim acılalım biraz 🙌🏻 Okuduklarımı üç kısıma ayıracağım roman, light novel ve manga şeklinde 𐙚 Romanlar 1-#k:429300: 9/10 SÜPERMANYAK BİSİYDİ ÇOK ÖNERİRİM sakın başlarına kanıp sarmaz demeyin gayet akıcı ilerliyor (yani bana göre öyleydi) 2-KumarbazKumarbaz: 8/10 ana karakteri cildirmis, kacik beyfendi biriydi ne zaman ne der asla kestirememek eğlenceliydi polina ile olan ilişkisi baya garipti bazı yerlerde ne diyo bu oldum bide ben direkt kumarbaz biri okuyacağımı sanmıştım ama aslında kumarbaz olma yolculuğuydu ve bu dahada hoşuma gitti 3-R. U. R. – Rossum'un Evrensel RobotlarıR. U. R. – Rossum'un Evrensel Robotları: 8/10 bazı şeyler çok hızlıydı ama tabi oyun olmasından dolayı böyle konusu işlenişi falan baya ilgi çekici ve güzeldi 4-Lyon'da DüğünLyon'da Düğün: 8/10 ikinci hikaye hariç geri kalanları sevdim en çok sevdiğim sonuncu olandı ana karakterimiz için ciddi anlamda çok üzüldüm kuru kafa demeleri falan ve oğluna bağlılığı beni çok etkiledi 5- MedyumMedyum: 8/10 (her seyde 8 oldu ama napayim öyle yani) bu kitap nedense elimde sakız gibi uzadı daha önce film uyarlamasını izlemiştim sonra kitabınıda okudum gayet güzeldi fakat ben kitaptansa filmin sonunu daha çok sevmiştim 𐙚Mangalar 1- Adabana - Vol. 1Adabana - Vol. 1, Adabana - Vol. 2Adabana - Vol. 2, Adabana - Vol. 3Adabana - Vol. 3: 9/10 kısa olmasına rağmen çok çok güzeldi tek gecede bitirdim kesinlikle öneririm 2-Lookism 1Lookism 1, Lookism, Vol. 2Lookism, Vol. 2, loo Lookism, Vol. 3Lookism, Vol. 3, Lookism, Vol. 4Lookism, Vol. 4 : aslında daha fazla okumuş olabilirim tabletten okuduğumda tam olarak kaçıncı cilt bilmiyorum seriyi ve vermek istediği mesajı çokça sevdim ve sanirim vasco'ya asik oldum🙏🏻 3- okuduğum bir seri daha vardı ama burada ekli değil ben de üşendim eklettirmeye 𐙚Light Novel 1-Kiss Me If You Can, Vol. 1Kiss Me If You Can, Vol. 1, 키스 미 이프 유 캔 2키스 미 이프 유 캔 2, 키스 미 이프 유 캔 3키스 미 이프 유 캔 3: 7/10 bütün çatışmalar son bölümde çözüldü sinir krizine girdim resmen karakter gelişimi ancak bu kadar hiçe sayılabilirdi okuyacak başka güzel light noveller vardır bunu okumayın ben de özel bölümlere bakmadım bir ara mangasına bölüm geldiğinde merak edersem okurum belki Evet benim mayıs bu kadardı diğer aylarda da paylasırım(kesin üsenirim) o zamana kadar görüşürüz 🩷🖐🏻
1.700 Gösterim
Lyon'da DüğünLyon'da Düğün Bende beğenmiştim genel olarak guzeldi #k:429300 ise öncedende 100 kere söylemiş olabilirim çooook merak ediyorum okumak için can atıyorum ve stefanın kitaplarınıda okumak istiyorum ama hala içlerinden birini seçemedim😔
Kuzgun
A.A. bir şey olmaz bir önceki ayda ben böyleydim toplarsın hemencicik💞
#k:429300 yı bende gerçekten çoook beğenmiştim aşırı iyiydi ( bu arada vascoya bende aşığım 😝)
Kuzgun
Ahsdsdsd vasco cidden çok hoşuma gidiyo ya
Benim mangaya noldu bulabildin mi kwkwjsnnskwkw
Kuzgun
Senin söylediğin manga direkt çıkartılmış sanırım sitelerde bulamadım
Neden eklettirmeye üşendin bana demen yeterliydi😠😠
Kuzgun
Doğru dürüst satış linki bulamadım belki basılmamıştır henüz sonra ekleriz
Geldi benimki