Çiş, kaka, pırt :)))) şimdi bu ne alaka demeyin çok alaka, okuyunca anlarsınız.:) Sal ın tepkilerine o kadar çok güldüm ki, çok efsane bir karakterdin Salmonellacım.:) Her bir noktana, her bir virgülüne, her bir ünlemine bayıldım, bayıldım. Babasına ve aralarındaki ilişkinin güzelliğine de bayıldım.
Normalde yaş farkı çok olan ilişkileri okumayı hiç sevmem ama bu ikiliyi okurken hiç rahatsızlık duymadım ve ilişkilerini çok sevdim yada ilişkisizliklerini.:) Belki Kultiyi sadece sonlara doğru sevmeye başladım desem daha doğru olur çünkü başlarda baya gıcığın ve kalasın önde gideniydi kendileri. Sal'a üstün sabır madalyası verilmeliydi. Neyse, yine normalde bir kitapta bu kadar çok iç ses okumak beni sıkardı ama Sal'ın iç yakarışlarına ve içsel hesap kitap ayarlarına çok bayıldım.
Kitabın son kısmı hariç her yerine bayıldım ve okumaktan aşırı keyif aldım. O son kısımdaki smut sahnelerin saçmalığı çok can sıkıcıydı, fena can sıkıcıydı. Ve gerçekten ama gerçekten bu kitapta hiç böyle birşeye gerek yoktu, neden yani sadece neden demek istiyorum....
Son kısım olmasa kitaba kesin dokuz puan verirdim o kadar çok sevdim Sal ı okumayı. Muhteşem karakterli bir karakterdi kendileri.